Over Femarelle®

Femarelle® bevat een sojaextract waarvoor de hele sojaboon wordt gebruikt zonder een enkel bestanddeel eruit te extraheren. Daarnaast bevat het lijnzaad. Femarelle® wordt geproduceerd via een unieke fabricageprocedure zonder chemicaliën. Gedurende het hele fabricageproces wordt het strikt en uitvoerig microbiologisch en biochemisch getest. Femarelle® bevat geen oestrogeen en is geen isoflavonenextract. Femarelle® helpt bij overgansverschijnselen zoals opvliegers, transpireren, innerlijke onrust en prikkelbare gevoelens.

“Femarelle® helpt me prettig te voelen tijdens de overgang. Ik word ’s ochtend uitgerust wakker.”
Linda

vrouw_armen-over-elkaar15 jaar ervaring

Femarelle® is al 15 jaar verkrijgbaar in 18 landen. Sinds 2000 heeft het vrouwen wereldwijd ondersteund bij overgangsverschijnselen.

Hoe gebruik ik Femarelle®?

Femarelle® mag tweemaal per dag worden ingenomen, één capsule in de ochtend en één in de avond. Dit kan zowel met als zonder eten. De blister vermeldt per capsule de dag van de week en via een zonnetje of maantje het innamemoment.

Waar is Femarelle® verkrijgbaar?

Femarelle® is verkrijgbaar bij de apotheek. Indien jouw apotheek Femarelle® niet direct kan leveren, kan de apotheek het bestellen bij de groothandel en is het de volgende dag alsnog beschikbaar.

Mylan - Seeing is believing